Glokal IT - Portfolio

Webbplats - Sport Campus Sweden

Sport Campus Sweden är företaget som hjälper högskolestuderande idrottare som satsar på elitnivå. Min roll blev att ta över administrationen av webbplatsen som är byggd i CMS:en ExpressionEngine och därtill vidareutveckla Sport Campus Swedens skräddarsydda planeringskalender.

Nyhetsportal - Your Middle East

yourmiddleeastYour Middle East är en stor nyhetsportal med tusentals besökare/läsare. Denna site importerar artiklar från AFP mf och visar valutakurser och börskurser i grafer.

Webbportal - Sommarjobb

sommarjobbSommarjobb är en portal som samlar alla sommarjobbsannonser på ett ställe. Här kan man även hitta tips om vad man ska tänka på när man söker sommarjobb. Grundkoden till siten är från början utvecklad av Fairlabs. Under de senaste åren har jag utökat funktionaliteten efter beställarens önskemål. Siten är kodad i PHP.

testar kkjjgv ug kjgkgkjgk

 

 

 

 

 

Webbplats - Bostadstjänst

Bostadstjänsts webbplats behövde bli mer sökmotorvänlig och lättare att administrera. Efter några veckor (effektiv arbetstid) så hade jag byggt om den till en Joomla webbplats och installerat en kraftfull bostadsförmedlings komponent.

 

 

 

 

 

Webbplats - Tovatt

Arkitektkontoret Tovatt beställde en uppdatering av sin webbplats, så jag byggde om den till ett HTML templet system anpassat till programmet Contrebute vilket göra att företaget nu kan låta sina medarbetare själva lägga in nya projekt de arbetar med lätt som en plätt.

Webbutik - Dragons Bead / Drakens Pärla

Denna webbutik har jag skapat åt min fru. Hon säljer pärlor och smycken. Det är en modifierad version av den mycket populära osCommerce. Jag har gjort egna funktioner programmerade i php och på så sätt anpassat den till mina egna önskemål.

Webbutik - LadiesTee

En webbutik full med golftillbehör för golfande damer. Även denna butik är en modifierad osCommerce shop.

 

 

Webbutik - Koppen AB

En webbutik full med kaffe, te, catering mm. Även denna butik är en modifierad osCommerce shop.

 

 

Webbutik - Elmco AB

En webbutik full med teknik. Butiken är en modifierad osCommerce shop. osCommerse är en kraftful e-handels lösning där källkoden är öppen och programmerad i PHP med en MySQL databas som ryggmärg.

 

Webbplats - Act At Once

Denna webbplats gjorde jag i samarbete med min kollega Tim. Tim gjorde det utsökta Flash introt. Jag skapade tre små interaktiva illustrationer i Director. Kunden har själv lagt in bilder och texter med hjälp av Adobe Contribute.

Logga in